Benvingut al bloc de TDAH

El meu nom és Inma, i treballo com a Orientadora Educativa a l'IES Puig de Sa Font de Son Servera (Mallorca), encara que he dedicat molts d'anys al treball en EOEPS.
M'interessen tots els temes relacionats amb l'Atenció a la Diversitat, i especialment el TDAH.
Pens que dins del món de l'educació hi ha molta incomprensió cap als alumnes que pateixen aquest trastorn per la qual cosa es considera més bé el "trastorn del nin maleducat" o el "Síndrome del cara dura"quan realment es tracta de nins difícils d'educar que tenen moltes dificultats d'aprenentatge i d'autoestima, però amb un bon tractament el pronostic pot ser molt satisfactori.

BENVINGUTS AL BLOC DEL TDAH


Visitants

contador de visitas

domingo, 30 de mayo de 2010

Joc del penjat


El "Joc del penjat", per què els nostres nins/es puguin aprendre divertint-se.

martes, 4 de mayo de 2010

Hiperactivitat i Família

El TDAH causa molts problemes no tant sol en l'escola, sinó també en la dinámica familiar.
A vegades ens trobam amb famílies que desconfien de l'atenció que rep el seu fill/a TDAH a l'escola, o amb professors que culpen als pares de no saber-los posar límits.

És molt important que Família i Escola rebin informació sobre el TDAH, que segueixin una línia educativa comú i que hi hagi comfiança mútua.

A continuació podeu escoltar un programa de la Cadena Ser on un orientador educativo i un psiquiatra infantil expliquen que és el TDAH. Al final, també intervenen pares i persones interessades en aquest trastorn.
Hora 25: El TDAH

lunes, 3 de mayo de 2010

Evolució dels estudis sobre TDAH

En aquest vídeo podreu veure l'evolució històrica del TDAH, des de les primeres investigacions realitzades pel pediatre anglès Still en l'any 1902, fins als estudis amb neuroimatges que es realitzen actualment a EEUU.
Esper que vos agradi!

Un conte de TDAH

A continuació podeu veure un video sobre com se sent un nin que pateix el TDAH. Ja vereu com vos agrada molt!

Guies de l'alumne TDAH